Onda

Procedència: Gipuzkoa
Disseny: Stua
Col·lecció: Onda
Temps de lliurament: 35 dies

 

Descripció: Les formes del tamboret Onda estan dissenyades basant-se en les corbes del cos humà i en les formes de les ones. Buscant que la forma del seient s’acobli al final de l’esquena com el faria un guant. Així, el petit suport en forma d’ona li aporta la seva personalitat i dóna un notable suport lumbar.
Onda aporta una gran novetat tecnològica: el seient del tamboret té una “pell” extra, d’una goma tova, que aconsegueix que el confort de les formes sigui total. Aquesta “pell” és més petita que la carcassa i dibuixa el perfil del perímetre, aportant un caràcter més gràfic. Aquesta “pell” es modela al costat de la carcassa del tamboret, de manera que el seient exteriorment té dos materials, dues densitats i dos colors, que es combinen enriquint l’elegància de les formes.
L’estructura del tamboret pot ser d’acer cromat, lluentor o mat, o d’acer inoxidable. L’estructura d’acer inoxidable permet l’ús tant en exterior com en interior. La d’acer cromat, únicament en interior.
Les quatre potes parteixen del centre del seient desplegant-se amb suaus corbes fins a formar una base estable.
Cadascun dels aspectes del disseny ha estat cuidat de manera que Onda sigui estètic des de qualsevol angle. Totes les parts del tamboret són corbes, ja que s’ha pensat de manera prioritària en l’ergonomia dels usuaris. Com és habitual en els dissenys de STUA, el projecte s’ha realitzat amb calma, amb la il·lusió de realitzar un producte que enriqueix el panorama del disseny, aportant originalitat, frescor i coherència. I amb la pretensió de fer d’Onda un tamboret intemporal.
Dissenyador: Jesús Gasca

Productes relacionats

Cadira Exterior – Andreu World, Cadira Menjador - Andreu World
Cadira Exterior – Arper, Cadira Menjador - Arper

Solicita información