MIRANDA MÉS DE 50 ANYS

La personalització de cada espai, la professionalitat del bon interiorista, el gust pel disseny i el treball ben fet, són la filosofia del nostre treball.

 

Miranda Interiorisme. Som una consolidada empresa amb una llarga experiència en el sector del moble. Després de començar en una petita botiga al Carrer Miranda de la ciutat de Cornellà, inaugurem l’any 1967 en un establiment més gran a el Carrer Rocafort de Barcelona.

 

Som una empresa familiar que des de sempre hem tingut com a principal objectiu oferir un producte i servei d’alta qualitat.

miranda avui

Més de cinquenta anys d’experiència en el sector avalen la nostra manera de treballar, apassionats pel que ens agrada i lliurats als nostres clients.

 

Des de l’inici Miranda Interiorisme oferce una atenció al client impecable i totalment personalitzada. Oferint un ampli servei d’interiorisme on realitzem no sols assessorament amb el producte, si no també en la creació d’ambients i valorant tots els elements des dels mobles fins al color de les parets i tots els seus complements com poden ser les cortines, els quadres, coixins o gerros…

 

Actualment la segona generació de la família és qui s’encarrega de continuar amb aquest projecte amb les mateixes ganes i la mateixa passió del principi.