Equip d’interioristes

Miranda Interiorisme disposa d’un equip de dissenyadors altament qualificat: Joan, Susanna, Carlota i Anna treballen amb nosaltres des de més de deu i vint anys.
Per a nosaltres és important buscar i trobar la solució més adequada a cadascun dels projectes. Per aquest motiu el nostre equip té les capacitats d’identificar i resoldre de la forma més eficaç les necessitats dels nostres clients.

 

Projectar a mà alçada, realitzar dibuixos en 3D, prendre mesures, buscar i trobar productes per a cada lloc i per a cada racó és el treball de cada dia.
Oferim una gran confiança al nostre client enfront de la nostra professionalitat.
A més d’oferir un ampli catàleg amb les signatures més prestigioses del sector, realitzem projectes de disseny propi creant així nous i exclusius productes que s’adapten a la perfecció a cadascuna de les necessitats del nostre client.

Equip de muntadors propi

Dins de la nostra plantilla comptem amb el nostre propi equip de muntadors ebenistes professionals del moble i amb la nostra pròpia flota de furgonetes fet que ens assegura un total control de les peces i la seguretat d’un lliurament precís i ben elaborada.

 

L’ebenisteria és una especialització de la fusteria orientada a la construcció de mobles. L’ebenisteria es distingeix de la fusteria que produeix mobles més elaborats, generant noves tècniques i complementant-les amb altres per a la manufactura d’algunes peces, tals com la marqueteria, la talla o el tornejat, entre altres tècniques. Encara sense ser característica pròpia l’ús d’algun material específic, l’ebenisteria busca desenvolupar mobles de millor qualitat i disseny. Aquest és l’ofici que acompanya el procés de disseny del mobiliari, ja sigui comercial o domèstic.